Καλό ποδόσφαιρο από Ατρόμητο και Πανιώνιο!

Μπορεί να μην βγήκε νικητής από τον αγώνα Ατρόμητος-Πανιώνιος στο γήπεδο του Ρουφ με το τελικό 1-1, αλλά οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα και απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Αμφότερες οι ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες στο ματς, χωρίς όμως κάποια να σημειώνει το παραπάνω γκολ που θα έκανε τη διαφορά στον αγώνα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε στο ματς με τον Γλυνό στο 55′, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Τριμμάτη στο 65′. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Αποστόλου αλλά ο Κίναλης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 77′. Από την άλλη και ο Ατρόμητος πίεσε για ένα δεύτερο γκολ με καλύτερη ευκαιρία του Λαζαρίδη αλλά ο Αστράς ενήργησε σωστά και διατήρησε το 1-1 στον αγώνα!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Κίναλης, Γιαταγαννάκης,Τζίνοβιτς, Στρούγγης, Κρουσέλ Παναγιωτόπουλος, Φαρία, Παυλής, Δαλκαφούκης, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Τριμμάτης, Κότσικος, Κουτρούλης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Μπέτσας, Βλάχος, Σταυρόπουλος, Δάβρης, Σταμίρης (75′ Δημητρόπουλος), Αρσενίδης, Παπανικολάου, Οικονομίδης (82′ Μητσογιάννης), Γλυνός, Αντωνακόπουλος (65′ Αποστόλου).