Καλό ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες!

Δεν βγήκε νικητής από την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό σε εξ αναβολής αγώνα που έγινε στην Αρκαδία για το πρωτάθλημα της Superleague K17. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0), αλλά απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο ματς, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Χριστογεώργος, όποτε χρειάστηκε ενήργησε σωστά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης έγινε το ακριβώς αντίθετο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα και επίσης θα μπορούσε να είχε σημειώσει κάποιο γκολ που θα του έδινε τη νίκη, αλλά ο Τσιμόπουλος διατήρησε το μηδέν πραγματοποιώντας επίσης καλή εμφάνιση όπως ο γκολίπερ των «πρασίνων»!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Ατζουλάς, Ζορμπάς, Ντίνε, Μπλάτσος, Γλέζος, Τζήμας, Κανελλόπουλος, Βασιλικόπουλος, ενώ μπήκαν και οι Μαχαίρας, Ρούνης, Μαρίνος, Τσέκος, Κάρδαρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Πογιάννης, Νταμπίζας, Γρηγοράκης, Ματζωρος, Σκεντεραι, Σούλτσε, Καλομοίρης, Μιχαήλ, αγωνίστηκαν και οι Σέχου, Βενέτης Κολόκας, Χριστοδούλου, Σπίνος.