«Καμία ομάδα δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα»

«Καμία ομάδα δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα»

Ο προπονητής των Κ20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα του Youth League της UEFA, με τη Γιουβέντους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη:

«Κάθε ματς θέλουμε να το κερδίζουμε. Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί και εμείς και η Γιουβέντους αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε καλή ψυχολογία και πάμε για τη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο κλαμπ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όπως είχα πει μας αδικεί αλλά εάν στο ποδόσφαιρο δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν σκοράρεις έχεις πρόβλημα. Ξέρω ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει να στηρίξει τα παιδιά».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Βοΐλης, ο οποίος έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας, είπε: «Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τις φετινές μας υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Έχουμε απέναντι μας μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Γιουβέντους αλλά θα παίξουμε όπως πρέπει για να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι».