Καμαρώνει ο Ολυμπιακός για τους άριστους μαθητές του!

Καμαρώνει ο Ολυμπιακός για τους άριστους μαθητές του!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την είσοδο σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των Γιώργου Αγιώτη και Νίκου Πέιου! Οι δύο «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές τα πήγαν εξαιρετικά όχι μόνο στην μπάλα αλλά και στο σχολείο πετυχαίνοντας τον στόχο τους:

«Την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πέτυχαν μέσω εξετάσεων οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγιώτης και Νίκος Πέιος.

Ο Γιώργος Αγιώτης εξασφάλισε την εισαγωγή του στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και ο Νίκος Πέιος στην Ιερατική Σχολή του Ηρακλείου.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ζουν στους ξενώνες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και ο Ολυμπιακός εκτός από την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση φροντίζει για την εκπαίδευση τους στο σχολείο αλλά και για την ενίσχυση των γνώσεων τους μέσω φροντιστηρίου.

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία τους και τους εύχεται καλή πρόοδο. Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Κυριάκος Καραταϊδης μιλώντας γι’ αυτή την επιτυχία σημείωσε: “Μπράβο στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να συνδυάζεις τα μαθήματα με το ποδόσφαιρο. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ο ποδοσφαιριστής παίζει πιο πολύ με το μυαλό και το μυαλό θέλει δουλειά.

Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού παρέχονται τα πάντα στα παιδιά και φροντίζουμε ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που διαμένουν στους ξενώνες για την άρτια εκπαίδευση τους. Φυσικά υπάρχει επαφή με το σχολείο για όλα τα παιδιά και γνωρίζουμε τις επιδόσεις τους, την συμπεριφορά τους και την βαθμολογία τους σ’ αυτό”.

Φυσικά εκτός από τα δυο παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2016-17 υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν να σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στα οποία έχουν εισαχθεί τα προηγούμενα χρόνια».