«Κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό» (video)

«Κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό» (video)

Σημαντική νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο Ρέντη, πήραν την προηγούμενη Κυριακή οι Νέοι του Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα της Super League Κ19.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, λοιπόν, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ρικάρντο Πέρες, στάθηκε στη σημασία αναμετρήσεων όπως αυτό με τους Αρκάδες. Και τόνισε, παράλληλα, ότι είτε παίκτες, είτε προπονητές, δεν είναι πάνω από τον Θρύλο, τον οποίο υπηρετούν άπαντες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέρες:

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλή οργάνωση, κάτι το οποίο περιμέναμε, καθώς τον είχαμε αντιμετωπίσει το προηγούμενο διάστημα σε φιλικό ματς. Εύχομαι όλοι οι αγώνες της σεζόν να είναι όπως αυτός. Γιατί με τέτοιους αγώνες οι παίκτες μπορούν και εξελίσσονται. Χρειαζόμαστε ματς με τέτοια ένταση και ανταγωνιστικότητα, ώστε οι παίκτες να δείχνουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύουν».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών τόνισε: «Αυτό που φάνηκε και σήμερα ( Κυριακή 16/09) είναι ότι οι παίκτες μας καταλαβαίνουν ότι κανένας δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Κανένας παίκτης, κανένας προπονητής δεν είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να υπηρετούμε και αυτό το κάνουμε με την εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι. Όλη η Ακαδημία, οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να καταλάβουν ότι κανένας δεν είναι πιο πάνω από την ομάδα. Αυτό είναι το πνεύμα που προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες και στην Ακαδημία μας».