«Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες μου»

«Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, έμεινε ο προπονητής των Κ20 της ΑΕΛ, Μίλτος Ζιάκας, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «athleticlarissa.gr» μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάθεση ψυχής που έκαναν σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι στην αναμέτρηση, δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, εν τούτοις ισοφαρίσαμε και είχαμε και την μεγάλη φάση να κάνουμε το 1-2 και να πάρουμε τη νίκη.

Η καλή μας παρουσία συνεχίστηκε και σήμερα, βγάλαμε αντίδραση μετά το 1-0, τα βήματα πρόοδου φαίνονται, υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά, όπως είπα αντιδράσαμε πετύχαμε γκολ και είχαμε και τις φάσεις για τη νίκη όμως είχαμε και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα να αντιμετωπίσουμε.

Αυτό το οποίο θα πρέπει να τονιστεί και είναι ευχάριστο είναι ότι παιδιά γεννημένα το 2000 και το 2001 που έπαιζαν στο παιχνίδι είτε ήταν στην αποστολή έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε παίκτες μεγαλύτερους σε ηλικία και αυτό είναι ελπιδοφόρο».

«Συγχαρητήρια στον διαιτητή»
Παράλληλα, ο κόουτς της ομάδας από τη Λάρισα προχώρησε και σε μία δήλωση την οποία δεν την ακούμε και συχνά, δίνοντας συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος ήταν από την Κέρκυρα όπως άλλωστε συμβαίνει στους αγώνες των ακαδημιών αφού ο εκάστοτε διαιτητής προέρχεται από την πόλη της γηπεδούχου ομάδας:

«Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Κερκυραίο διαιτητή κ. Τόμπρο για την άριστη διαιτησία του και σίγουρα τέτοιοι διαιτητές θα πρέπει να παίζουν και σε παραπάνω κατηγορίες.

Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη και βήμα βήμα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ