«Κατάθεση ψυχής για να πάρουμε τη νίκη»

«Κατάθεση ψυχής για να πάρουμε τη νίκη»

Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν και οι Κ20 του Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα της Superleague K20! Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες υποδέχονται τους «πράσινους» στο Ρέντη το Σάββατο στις 12, με στόχο μόνο τη νίκη για να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο μέσος και εκ των αρχηγών των Νέων του Ολυμπιακού, Γιώργος Ξενιτίδης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, τονίζοντας:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα θα κάνει κατάθεση ψυχής ώστε να καταφέρει να νικήσει αυτό το ματς. Γενικά ξέρουμε ότι πάντα αυτά τα ντέρμπι και σε μικρότερες ηλικίες έχουν ιδιαίτερη σημασία. Έχουμε μιλήσε όλα τα παιδιά και έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό για τον κόσμο μας, την ομάδα μας και γενικά για την ιστορία του συλλόγου γιατί αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο.

Μπορεί να μην υπάρχει ίδια ένταση όπως στην πρώτη ομάδα, αλλά και στις ακαδημίες υπάρχει ένταση από πολλούς παράγοντες. Γενικά για το πρωτάθλημα, για την ιστορία των παιχνιδιών που ξέρουμε ότι είναι σημαντική. Επίσης όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως του ντέρμπι θέλουμε τη νίκη και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, είναι όνειρο για κάθε κάθε παιδί. Εμείς για αρχή βλέπουμε το αυριανό ντέρμπι (των Νέων) και στο μέλλον όλα έρχονται.

Όπως ξέρουμε όλοι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα έχει τις καλύτερες ακαδημίες και τρομερές παροχές για όλα τα παιδιά που θέλουν να δουλέψουν και να πετύχουν τους στόχους τους. Θα ήθελα να πω για τα μικρότερα παιδιά, ότι χρειάζεται καθημερινή δουλειά, πίστη στον εαυτό τους, αυτοπεποίθηση κάθε μέρα και σε συνδυασμό με το ταλέντο τους θα μπορέσουν να πετύχουν σε αυτό το επίπεδο.

Εγώ είμαι 5 χρόνια στην ομάδα και βλέπω ότι χρόνο με τον χρόνο υπάρχει εξέλιξη. Γενικά οι παροχές εκσυγχρονίζονται και γενικά γυμναστήρια, τα γήπεδα γίνονται περισσότερα και αυτό είναι σημαντικό για το κάθε παιδί γιατί μπορεί να πετύχει τα όνειρά του και να δουλέψει σε πιο ψηλό επίπεδο».