Κατρακύλα στον Ηρακλή, αναβλήθηκε αγώνας γιατί δεν κουρεύτηκε το γήπεδο!

Κατρακύλα στον Ηρακλή, αναβλήθηκε αγώνας γιατί δεν κουρεύτηκε το γήπεδο!

Τα πράγματα στον Ηρακλή δεν είναι καλά από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει δυστυχώς τίποτα, όσον αφορά το οργανωτικό αλλά και οικονομικό κομμάτι του συλλόγου. Στην αρχή της σεζόν είχε γίνει γνωστό πως η ακαδημία του Ηρακλή είχε αναστείλει τη λειτουργία της για κάποιες ημέρες, αλλά στη συνέχεια βρήκαν τον… δρόμο τους και κύλησαν κάπως πιο ομαλά τα πράγματα.

Αυτό όμως δεν ισχύει και τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά την αναβολή του αγώνα των Κ17 που δεν ταξίδεψε η ομάδα στην Κέρκυρα για το ματς του πρωταθλήματος λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, αναβλήθηκε και η εντός έδρας αναμέτρηση των Κ20 με την ΑΕΚ!

Ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι το ματς δεν έγινε εξαιτίας «ακαταλληλότητας του γηπέδου», κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής θα χάσει το ματς στα χαρτιά και η ΑΕΚ θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η αιτιολογία που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα δεν απέχει από την πραγματικότητα, αφού το ματς δεν μπορούσε να γίνει από τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε κουρευτεί και παράλληλα δεν είχε γραμμές για να φαίνονται τα όρια του γηπέδου αλλά και οι μεγάλες περιοχές και ο χώρος του κέντρου! Με λίγα λόγια δεν είχε γίνει καμία συντήρηση στο γήπεδο για να μπορεί να φιλοξενήσει επίσημο ματς και έτσι οι δύο ομάδες μία που βγήκαν στο χορτάρι και μία που μπήκαν αμέσως ξανά στα αποδυτήρια…