Κινδυνεύει να χάσει και Ολυμπιακό ο Βλαχομήτρος της ΑΕΚ!

Κινδυνεύει να χάσει και Ολυμπιακό ο Βλαχομήτρος της ΑΕΚ!

Την περασμένη αγωνιστική στους Κ20 της Superleague, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα εντός έδρας τη Βέροια με 4-0 δείχνοντας ότι τελευταία βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και αρχίζουν οι μικροί της Ένωσης να βρίσκουν την χημεία που τους έλειπε.

Στην αναμέτρηση όμως η ΑΕΚ αναγκάστηκε να αγωνιστεί για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 44′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βλαχομήτρος! Η τιμωρία για τον παίκτη των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή από την αρμόδια αρχή, αλλά είναι πολύ πιθανό να του επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών.

Αυτό γιατί ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα βιαιοπραγία του Βλαχομήτρου σε παίκτη της Βέροιας κάτι που τιμωρείται συνήθως με δύο αγωνιστικές. Οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η ποινή που θα αποφασιστεί να επιβληθεί στον νεαρό ποδοσφαιριστή, διότι η ΑΕΚ την προσεχή αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή και στην αμέσως επόμενη έχει να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών στον Βλαχομήτρο, τότε θα μείνει εκτός πλάνων των «κιτρινόμαυρων» για το ματς με τους Πειραιώτες.