«Κλείδωσε» τον τελικό ο Παναθηναϊκός με τεσσάρα!

«Κλείδωσε» τον τελικό ο Παναθηναϊκός με τεσσάρα!

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Πλατανιά, στο Κορωπί, και εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του πρωταθλήματος της Superleague Κ15. Οι «πράσινοι» νίκησαν εύκολα τους Κρητικούς με 4-0 και με το τρίποντο εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου.

Μόλις στο 5′ ο Τσοντάκης για τον Παναθηναϊκό έκανε το 1-0, ενώ στο 50′ ο Δημοσθενιάδης σημείωσε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 62′ «έγραψε» το 3-0 και στο 77′ ο Φρόκου διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν στο τέλος του ματς τη μαθηματική πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θωμάς Μαυρουδής): Αυγερινός, Κριπαράκος, Παυλάκης, Γογουβίτης, Καρνέσης, Φρόκου, Κωστόπουλος, Δημοσθενιάδης, Τζαβίδας, Τόρα, Τσοντάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Πορφυρόπουλος, Πουλιάνος, Πάκος, Ζαφείρης, Μακροδημήτρης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Ριτζάκης): Ανωμεριανάκης, Σαβάκης, Γκολόσι, Ταγιάρι, Νιφτάρι, Σελάνης, Καλλιβρετάκης, Μπουρδάκης, Καρτάκης, Γιακουμάκης, Δάλλας, ενώ έπαιξαν και οι Ι. Παρασχάκης, Κουκλάκης, Λιβιάκης.