«Κομμάτι της ζωής μου ο Παναθηναϊκός»

«Κομμάτι της ζωής μου ο Παναθηναϊκός»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Λάμπρου, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova για το γεγονός ότι έπαιξε κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά καθώς προέρχεται από την ακαδημία των «πρασίνων»: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το βαθμό. Το καταφέραμε και θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα το επιδιώξουμε στη συνέχεια».

Για το κλίμα στον Ηρακλή: «Τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε εκτός γηπέδου, αν προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, ο προπονητής μας προσπαθεί να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Το περίμενα πως και πως. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το κρατάω, αλλά προχωράω. Είμαι στον Ηρακλή τώρα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».