Κοπή πίτας στη σχολή του Ολυμπιακού στα Μέγαρα

Κοπή πίτας στη σχολή του Ολυμπιακού στα Μέγαρα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής η νέα σχολή του Ολυμπιακού στα Μέγαρα. Στην όμορφη γιορτή της σχολής ήταν καλεσμένος ο Λεόνε, ενώ το παρών έδωσαν ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Τεχνικός Σύμβουλος και σκάουτερ κ. Γιώργος Αμανατίδης όπως και ο πρόεδρος του ΑΣ Μεγαρικός κ. Ζαείρης Μελέτης και οι υεπύθυνοι της Σχολής Μεγάρων κ. Δημήτρης Κέλλης και κ. Μιχάλης Μιλτιάδου.

Στα Μέγαρα ταξίδεψαν ομάδες από τη σχολή Ρέντη, τη σχολή Ένωση Ρέντη και τη σχολή Ταύρου προκειμένου να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες της σχολής Μεγάρων.

Την γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης στον οποίο ο κ. Αμανατίδης χάρισε μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών!

Κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας τιμήθηκε από την Σχολή Μεγάρων ο επικεφαλής της Σχολής Ταύρου κ. Φώτης Κεραμιδάς ενώ σε όλα τα παιδιά των τεσσάρων σχολών εκτός από το κομμάτι της πίτας δόθηκε και γούρι για το 2017. Το παρών έδωσε και ο επικεφαλής της σχολής Ένωση Ρέντη κ. Διαμαντής Αθανασίου.

Ο Διευθυντής Δικτύου σχολών κ. Νάνος μιλώντας προς τους γονείς και τα παιδιά τόνισε: «Είμαστε δίπλα στη σχολή Μεγάρων με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι μια νέα σοβαρή προσπάθεια και αξίζει την στήριξη όλων σας. Εύχομαι στα παιδιά και σε εσάς υγεία και ευτυχία για το 2017 και να βλέπουμε την ομάδα που αγαπάμε, τον Ολυμπιακό, να μεγαλώνει συνεχώς».

Ο Τεχνικός Σύμβουλος και σκάουτερ της Ακαδημίας κ. Αμανατίδης είπε: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Η οικογένεια του Ολυμπιακού μεγαλώνει συνεχώς και πρέπει να είστε υπερήφανοι που είστε και εσείς στην οικογένεια. Βλέπω εδώ στα Μέγαρα μια πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια και θα σταθούμε δίπλα σε όλους σας για να πετύχουμε τον κοινό στόχο. Ο Ολυμπιακός είναι παντού. Έχει Σχολές στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στις ΗΠΑ και πολλά από τα παιδιά των Σχολών παίζουν στην Ακαδημία και μετά στην μεγάλη ομάδα μας!».