Κορυφή για Αστέρα Τρίπολης στον Νότιο, πήρε το «διπλό» στο Ρέντη!

Κορυφή για Αστέρα Τρίπολης στον Νότιο, πήρε το «διπλό» στο Ρέντη!

Την έκανε την έκπληξη ο Αστέρας Τρίπολης και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου και να προκριθεί ως πρωτοπόρος στο Final 4 της Superleague Κ17! Οι Αρκάδες θα υποδεχτούν το Final 4 και θα βρίσκονται εκεί έχοντας κατακτήσει την κορυφή στον όμιλό τους, μετά το «διπλό» στο Ρέντη με 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι δύο προπονητές των ομάδων Τάσος Θέος και Κώστας Μπεντεβής από Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, θέλησαν να κάνουν δοκιμές ενόψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος και έδωσαν χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά ως τώρα για να τσεκάρουν την ετοιμότητά τους.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Ρέντη σημείωσε στο 31′ ο Κάρδαρας με κεφαλιά, μετά από ωραία σέντρα από τα δεξιά του Διαμαντόπουλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Νικοπολίδης, Παπαγγελής, Γαλούπης, Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Δήμος, Κακάμης (46′ Νεοφυτίδης), Γούσιας (57′ Κατσούκης), Τσιριγώτης (46′ Μπουλάρι), Σταυρόπουλος (72′ Παπαδόπουλος), Μαρτίνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Ζορμπάς (74′ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Μαχαίρας, Μπλάτσος (55′ Βασιλικόπουλος), Ντινέ (62′ Γλέζος), Κωστόπουλος (76′ Τζίμας), Ρούνης, Καρδάρης (67′ Κανελλόπουλος).