«Κρατάμε την προσπάθεια και την αγωνιστική πειθαρχία»

«Κρατάμε την προσπάθεια και την αγωνιστική πειθαρχία»

Παρά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής των Κ20 της Κέρκυρας, Κώστας Χριστοφοράκης, σε δήλωσή του στο «CorfuPress», στάθηκε στα θετικά στοιχεία της ομάδας του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για συγκεκριμένα πράγματα που είδε από τους ποδοσφαιριστές του:

«Το παιχνίδι, στο α’ μέρος, κυλούσε πολύ καλά. Με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία μέχρι το χώρο του κέντρου, μα μέχρι εκεί… Δεν έκανε καμία φάση, πλην ενός σουτ, από μακριά του Λυρατζη, που έφυγε άουτ. Εμείς, από την άλλη, είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες, δύο με τον Σπαχίου και μια με το Νικολούδη, που ήταν κι η πιο σημαντική, αφού, πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και πρόλαβαν να απομακρύνουν την μπάλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι αντίπαλοί μας βρήκαν ένα γκολ, που ήρθε μετά από σέντρα και αυτογκόλ ποδοσφαιριστή μας. Στο β’ ημίχρονο, τώρα, μπήκαμε καλύτερα στον αγώνα, υπήρχε μια γενική ισορροπία χωρις φάσεις, ώσπου σε μια ανύποπτη στιγμή, δεχτήκαμε ένα δεύτερο τέρμα. Κάπου εκεί, το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και σε αυτό συνέβαλε και η αποβολή του Κέβιν, με συνέπεια, να σημειώσει κι ένα τρίτο τέρμα.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από τον αγώνα είναι η προσπάθεια των παιδιών, αλλά και η αγωνιστική τους πειθαρχία. Και πιστεύω, πως αν δεν δεχόμασταν δύο γκολ με αυτό τον τρόπο, τότε, το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα διαφορετικό».

Πηγή: corfusports.com