Κυκλοφόρησε το Splatoon 2 στο Nintendo Switch

Κυκλοφόρησε το Splatoon 2 στο Nintendo Switch

Τον Μάιο του 2015 η Νintendo κυκλοφόρησε το Splatoon, ένα shooter τρίτου προσώπου, το οποίο ήταν ένας ακόμη αποκλειστικός τίτλος για το Wii U. Ένα παιχνίδι γεμάτο χρώματα που απευθυνόταν σε παιδιά κάθε ηλικίας και κατάφερε από την ημέρα κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα να πουλήσει συνολικά κάτι λιγότερο από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

H μεγάλη επιτυχία του τίτλου οδήγησε στην ανάπτυξη του δεύτερου μέρους από την Ιαπωνική εταιρεία και έτσι από σήμερα είναι διαθέσιμο στο Nintendo Store και τα ράφια των καταστημάτων το Splatoon 2 για το Nintendo Switch!

Για όσους έχουν αμφιβολία και είναι κάτοχοι της κονσόλας καλύτερα να το ξανασκεφτούν και να του δώσουν μια ευκαιρία, καθώς στα reviews των gaming sites του εξωτερικού, όπως το Polygon, το Game Spot και το Game Informer οι βαθμολογίες που έχει αποσπάσει το Splatoon 2 είναι στο 8 με άριστα το 10, ενώ από το Metro βαθμολογήθηκε με 9!

Το παιχνίδι έχει campaign και multiplayer mode για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με παρέα, ενώ εκτός από τα Turf War, Splat Zones, Tower Control και Rainmaker modes, έχει προστεθεί και ένα νέο mode, το Salmon Run, στο οποίο δύο παίχτες συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν πολλαπλά κύματα εχθρών!

Η Ninty συνεχίζει λοιπόν να υποστηρίζει τη νέα της κονσόλα με αποκλειστικότητες ακολουθώντας τις κυκλοφορίες των Zelda: Breath of the Wild και 1-2 Switch με το λανσάρισμα του Switch στην αγορά και των Mario Kart 8 Deluxe και του Αrms το περασμένο δίμηνο και με ανυπομονησία περιμένουμε τα επίσης αποκλειστικά Super Mario Odyssey και Mario + Rabbids: Kingdom Battles που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους προσεχείς μήνες.