Κωστανάσιος και Ράμα οι… καινούργιοι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

Κωστανάσιος και Ράμα οι… καινούργιοι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

Φαίνεται πως δεν είναι στάνταρ οι ποδοσφαιριστές που θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά «ανέβασαν» στην πρώτη ομάδα μετά την απόφαση που πήρε ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, τους Μαρτίνο, Νικόλη και Βρουσάι.

Από εκεί και πέρα όμως υπήρξαν άλλα δύο νέα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» από το τμήμα κάτω των 20 ετών στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Ο λόγος για τους Θανάση Κωστανάσιο, Ρεζάρτ Ράμα!

Αμφότεροι είναι ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού και έκαναν προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους» υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Κωστανάσιος έχει κάνει ξανά προπόνηση στο παρελθόν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ. Είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1999 και αγωνίζεται ως επιθετικός, ενώ είναι διεθνής με τους Νέους της Ελλάδας.

Από την άλλη, ο Ράμα επίσης έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε… ντεμπούτο στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2000 και είναι ο νεότερος αρχηγός της εθνικής Αλβανίας Κ19, ενώ παίζει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο όμως και ως αμυντικό χαφ.