«Μάνατζερ και οικογένεια τρελαίνουν τα παιδιά»

«Μάνατζερ και οικογένεια τρελαίνουν τα παιδιά»

Ο προπονητής των Νέων του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague, σχολιάζοντας:

«Κάναμε καλή δουλειά στη προετοιμασία. Ήλθε ο Δανιηλίδης, ο οποίος έχει εμπειρία. Είναι δουλευταράς. Μετά ήλθε ο Σνάουτσνερ, τον ξέρω και είναι πολύ καλό παιδί. Δεν είναι μόνο να ξέρεις μπάλα, είναι η χημεία. Μπορεί να δείξεις video, ανάλυση της αντίπαλης ομάδας, αλλά εάν δεν κάνεις καλή σέντρα… γεια σας. Είχαμε μικρά παιδιά. Κάναμε πολλή δουλειά. Πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε, ποιος είναι ο στόχος.

Το Δεκέμβριο κάναμε αλλαγές σε παιδιά, βάλαμε τους μικρούς. Χρειαζόταν χρόνο. Στην ακαδημία του ΠΑΟΚ θέλει πολύ δουλειά. Στην πρώτη ομάδα, τα παιδιά είναι έτοιμα. Από πίσω είναι όλοι οι μάνατζερ κι αυτό είναι καταστροφή. Υπάρχουν καλοί μάνατζερ, αλλά οι περισσότεροι δεν είναι καλοί. Τρελαίνουν τα παιδιά. Θέλουν να παίρνουν λεφτά, μόνο αυτό θέλουν. Θέλουν να παίρνουν λεφτά, να κάνουν συμβόλαιο.

Πρώτα πρέπει να παίξεις μπάλα. Και η οικογένεια. Γιατί δεν παίζει ο γιος μου… είναι καταστροφή αυτό. Δεν είναι εδώ μόνο, είναι στην Ισπανία, είναι στην Ουρουγουάη. Παντού. Εγώ θέλω να μιλάμε συνέχεια για το τι είναι το ποδόσφαιρο. Εσύ παίζεις μπάλα, όχι η οικογένειά σου».