Μάντσεστερ Σίτι: Παίρνει με 23.000.000 ευρώ τον «νέο Μέσι» (VIDEO)

Μάντσεστερ Σίτι: Παίρνει με 23.000.000 ευρώ τον «νέο Μέσι» (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι ρίχνει τα μεταγραφικά της δίχτυα στην Αργεντινή και ετοιμάζεται να κάνει δικό της αντί 23.000.000 ευρώ τον 18χρονο της μεσοεπιθετικό της Βέλες, Τιάγκο Αλμάδα, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «νέος Μέσι». (VIDEO)

Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Βέλες, Τιάγκο Αλμάδα, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με ΜΜΕ της Αγγλίας και της χώρας της Νοτίου Αμερικής.

Το κόστος του deal αναμένεται ν’ ανέλθει στα 23.000.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Sun». Γιατί τόσος θόρυβος και κυρίως τόσα χρήματα για έναν 18χρονο; Ο Αλμάδα έχει το παρατσούκλι «νέος Μέσι».

Οι πολίτες, μάλιστα, σχεδιάζουν να τον στείλουν για τις δύο επόμενες σεζόν στη Ζιρόνα για να κάνει το «αγροτικό» του και να «ψηθεί» με την καταλανική ομάδα, η οποία και την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στην πρώτη ισπανική κατηγορία.

Ο Αλμάδα γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και είναι γέννημα-θρέμμα της Βέλες. Μάλιστα, την τρέχουσα σεζόν έχει τρία γκολ και δύο ασίστ σε 16 ματς στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής.

Πηγή: Sport24.gr.