Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό! (vid)

Ξεκίνησε η… δράση στο πρόγραμμα που έχει ιδρύσει η ακαδημία του Ολυμπιακού «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό»! Η νέα ομάδα της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» μπήκε στο γήπεδο και άρχισε τις προπονήσεις της!

Η ομάδα αποτελείται από 16 παιδιά με νοητική υστέρηση από Ειδικά Σχολεία του Πειραιά και αποτελεί το ενδέκατο τμήμα της ακαδημίας των Πειραιωτών.

Το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες ως μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και εκτός από τις προπονήσεις θα συμμετέχουν σε φιλικά παιχνίδια, σε αγώνες μικτών ομάδων (Unified), αλλά και να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μαζί με τα παιδιά ήταν οι προπονητές Φώτης Δρούγκας και Έλενα Πατσούρα, ενώ όλα τα μέλη του τμήματος περίμεναν μέσα στο γήπεδο ο Διευθυντής της Ακαδημίας Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο Διευθυντής Σχολών Βασίλης Νάνος και οι προπονητές της Ακαδημίας Αλέκος Ράντος, Φώτης Στρακόσια, Τάσος Θέος, Νίκος Τοπολιάτης, Φώτης Παπαπαναγής, Μάκης Βενιαμίν, Χρήστος Θεοδώρου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν την προπόνηση αλλά και τα “μαθήματα” από τους προπονητές και εντυπωσίασαν στο «διπλό» που πραγματοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά! Να σημειωθεί πως η νέα ομάδα της Ακαδημίας έχει προπόνηση στο Ρέντη δυο φορές την εβδομάδα.