Μαρτυρίες ποδοσφαιριστών για ΠΑΕ Superleague!

Μαρτυρίες ποδοσφαιριστών για ΠΑΕ Superleague!

Δύο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Λεβαδειακού, Αλέξανδρος Σόφης και Δημήτρης Παπαδόπουλος, έχουν στείλει επιστολές με τις οποίες καταγγέλλουν τη στάση του Λεβαδειακού αναφορικά με την ελευθέρας τους από την ομάδα.

Φυσικά μετά τη δημοσιοποίηση των επιστολών των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, οποιαδήποτε στιγμή η ΠΑΕ Λεβαδειακός μπορεί να απαντήσει μέσω της ιστοσελίδας στέλνοντας μέιλ στη διεύθυνση «contact@newsacademies.gr»…

Ο Αλέξανδρος Σόφης αναφέρει: «Από 1η Ιουνίου έχει ενημερωθεί η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ότι η απόφαση μου είναι να μην συνεχίσω στην ομάδα και ότι θα ήθελα να αποχωρήσω από αυτήν και να πάρω μεταγραφή σε ομάδα στην Αθήνα κοντά στην οικογένειά μου και στους φίλους μου να γυρίσω στο σπίτι μου, καθώς είναι και η χρονιά που δίνω Πανελλαδικές και θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με το διάβασμα και αδιαφορώντας πλήρως όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς για τα προβλήματα που αντιμετώπισα εκτός αγωνιστικού χώρου και δίχως να μου καλύπτουν κανένα από τα έξοδα που είχα και χωρίς να δημιουργήσω απολύτως κανένα πρόβλημα, είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου, σε κανέναν κράτησε μέχρι και σήμερα 31 Οκτώβρη την ιδια στάση , απέναντι σε έναν ανήλικο ποδοσφαιριστή.

Δείχνοντας ασέβεια και αδιαφορία προσπαθεί,για κάποιο λόγο ο οποίος παραμένει άγνωστος ,να του στερήσει τη χαρά και την ηρεμία που του προσφέρει το ομορφότερο άθλημα στον κόσμο δείχνοντάς Για άλλη μια φόρα την εγωιστική και εκδικητική συμπεριφορά που έχει η ΠΑΕ Στους αθλητές της».

Και από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος: «Γεια σας, με λένε Δημήτρη Παπαδόπουλο και από τον Ιούνιο του 2016 και μετά ξεκίνησα να αγωνίζομαι για την ομάδα του Λεβαδειακού, την αντίστοιχη Κ17. Από πράγματα που είδα και βίωσα, ζήτησα από τον υπεύθυνο των υποδομών τα Χριστούγεννα να αποχωρήσω από τον σύλλογο. Ενώ στην αρχή της σεζόν, όταν πήγα, μας είπαν ότι οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θελήσω να αποχωρήσω από τον σύλλογο για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα διότι εδώ λειτουργούμε σαν μια οικογένεια.

Στην πορεία όλα αυτά αποδείχθηκαν ψέμματα όταν ζήτησα το δελτίο μου για να γυρίσω στην πόλη μου και ταυτόχρονα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε κάποια ομάδα της περιοχής μου. Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες, δικές μου και της οικογένειας μου, δόθηκα με την μορφή δανεισμού στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης παίρνοντας την υπόσχεση των ανθρώπων του Λεβαδειακού, ότι το καλοκαίρι θα μείνω ελεύθερος.

Όταν ήρθε το καλοκαίρι μέχρι και αυτήν την στιγμή που σας γράφω, ζω ένα θέατρο παραλόγου και κοροϊδίας από τους ανθρώπους του Λεβαδειακού, οι οποίοι αρνούνται μέχρι και αυτή τη στιγμή να μου δώσουν το δελτίο, μήπως και προλάβω την προθεσμία των μεταγραφών που κλείνει στις 31 Οκτωβρίου.

Ύστερα απ’ όλα αυτά αναγκάστηκε η οικογένεια μου, να στείλει εξώδικο μέσω δικηγόρου στην ΠΑΕ Λεβαδειακός, να ενημερώσει την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και να δώσει την υπόθεση σε δικηγόρο στην Ελβετία για να καταγγείλει τα τεκταινόμενα στα κεντρικά της Fifa στην Ζυρίχη.

Επίσης σας ενημερώνω, ότι την ίδια κατάσταση με μένα, αυτή τη στιγμή, την βιώνουν και άλλοι συμπαίκτες μου».