Ματσάρα και ισόπαλοι ΑΕΛ και Ηρακλής!

Φουλ επιθετικό ματς έγινε στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Superleague K15, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 3-3! Ο Μιλτιάδης έβαλε μπροστά την ΑΕΛ στο 20′ με τον Ανθουλάκη του Ηρακλή να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ ο Τσουμάνης στο 50′ έδωσε και πάλι στους γηπεδούχους το προβάδισμα με 2-1 για να ισοφαρίσει στο 70′ σε 2-2 ο Κουσίδης!

Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε… φωτιά, καθώς στο 78′ η ΑΕΛ πήρε και πάλι το προβάδισμα με 3-2 με την εκτέλεση φάουλ του Μιλτιάδη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κούφας του Ηρακλή διαμόρφωσε το τελικό 3-3! Να σημειωθεί πως για τον Ηρακλή στο 35′ είχε δοκάρι ο Στόιος.

ΑΕΛ (Βασίλης Νάρης): Κουκίτσης, Μαγιάκος, Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου,Τέλιος, Μπάσδρας, Μιλιαδης Μπουζούκης, Τσουμάνης Μ., Σκουλίδης, Σταυρος, ενώ μπήκαν και οι Kολοβός, Κ. Tσουμάνης, Κάκαλιας, Αθανασιάδης, Δίχρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Τότας): Μπίκας, Ιορδανίδης, Ματθαίου, Τσαπικούνης, Κουτρουλίδης, Κούφας, Τσακιρίδης, Κριμιτζάς, Στόιος, Ανθουλάκης, Ποσίδης, ενώ μπήκαν και οι Πισιώτης, Καρακίτσος, Κατσουλίδης.