Ματσάρα με 9 γκολ στο Αγρίνιο!

Ματσάρα με 9 γκολ στο Αγρίνιο!

Αγώνας χωρίς… άμυνες έγινε στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης, με τους γηπεδούχους όμως να παίρνουν μία άνετη νίκη με το τελικό 6-3, για τη Superleague K20!

Μόλις στο 9′ οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να προηγούνται με 2-0, καθώς στο 6′ με κεφαλιά ο Γκασούκας άνοιξε το σκορ και στο 9′ ο Παναγιωτίδης έκανε το 2-0! Δέκα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 19′, ο Καββαδίας «έγραψε» το 3-0 και στο 36′ ο Γκασούκας σημείωσε το 4-0, για να μειώσει σε 4-1 ο Αστέρας Τρίπολης στο 44′ με τον Δουβίκα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Παναιτωλικός έκανε το 5-1, με σκόρερ τον Καββαδία και πάλι στο 50′ και στο 59′ έγινε το 6’1 από τον Νταλακούρα! Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός σταμάτησε να σκοράρει και άρχισε ο Αστέρας, αφού στο 70′ έγινε το 6-2 με σκόρερ και πάλι τον Δουβίκα και στο 81′ ο Μακροστέργιος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 6-3!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Παρράς, Μαλής, Μιχαι, Παναγιωτίδης, Τσιγγάρας, Καββαδίας (80′ Χριστογιάννης), Γεωργούσης (75′ Μανωλάκης), Νταλακούρας, Γκασούκας (75′ Βακράκος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πέτρου, Τσέκος, Γ. Ζήσης, Α. Ζήσης, Ευαγγέλου, Μακροστέργιος, Άσσεν, Μπαστιάνος, Νάτσης, Τσιώλης, Συρεγγέλας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Δουβίκας, Κοντογιανόπουλος, Νικολακόπουλος.