Ματσάρα στο Αγρίνιο στους Κ15!

Από τα καλύτερα μέχρι τώρα ματς στο πρωτάθλημα της Superleague Κ15, διεξήχθη στο Αγρίνιο ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό και την Ξάνθη. Με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει τη νίκη με 4-2!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί οι οποίοι προηγήθηκαν στο 8′ και στο 18′ με τους Κωνσταντόπουλο και Θεοτοκάτο, αλλά η Ξάνθη έφερε το ματς στα ίσια μειώνοντας αρχικά στο 32′ με τον Καφαλή και στο 38′ κάνοντας το 2-2 με τον Κοτόπουλο. Μάλιστα η Ξάνθη έχασε και πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μανίσογλου και στη συνέχεια ο Παναιτωλικός αντέδρασε και δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, στο 70′, σημείωσε το 3-2 με τον Θεοτοκάτο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα και με τη λήξη στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με σκόρερ τον Νταλιάνη!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καρβέλης, Κωνσταντόπουλος (57′ Παλιάτσας), Γιάκος, Καταρέλος, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Αγρογιάννης (47′ Νταλιάνης), Ζοτάι (62′ Γιαννακόπουλος), Ντούλιας (80′ Ντάβανος), Μπελεβώνης, Καρατσώλης (51′ Φραγκούλης).

ΞΑΝΘΗ (Θοδωρής Καραγιαννίδης): Κοτσάκης, Σαρή Μερτάι (60′ Νιαζήφογλου Μπερκάν), Βουτσάς, Τσιεγκελίδης, Καλογρανάς, Μανίσογλου, Ισπυρλίδης (6′ λ.τρ. Καφαλής), Κωσταρέλης, Κοτόπουλος, Νομικός (69′ Δημητριάδης), Τσουτσεκίδης.