Μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλο τον κόσμο για το summer camp του Ολυμπιακού!

Μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλο τον κόσμο για το summer camp του Ολυμπιακού!

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και το φετινό, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη πρόκειται να βρεθούν εκατοντάδες παιδιά για να λάβουν μέρος στο summer camp των «ερυθρόλευκων»! Η εκδήλωση θεσμός της ακαδημίας των Πειραιωτών η οποία πραγματοποιείται πάνω από μία δεκαετία!

Μάλιστα επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο summer camp έχουν δηλώσει συμμετοχή παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πιτσιρικάδες από Σαλαμίνα, Ρόδο, Κάσο, Κέα, Εύβοια, Λευκάδα, Αίγινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Άρτα, Ιωάννινα, Πάτρα, Κόρινθο, Καρδίτσα, Αγρίνιο, Βέροια, Λακωνία, Λιβαδειά, Αίγιο, Κοζάνη και Πύργο Ηλείας, όσον αφορά από την Ελλάδα.

Θα υπάρξουν όμως και παιδιά τα οποία θα ταξιδέψουν πολλές ώρες μόνο και μόνο για να δώσουν το «παρών» στο camp του Ολυμπιακού! Υπάρχουν μέχρι τώρα εγγραφές από Λος Άντζελες, Σικάγο, Κατάρ, Νιγηρία και Κίνα!

Το πενθήμερο 19-23 Ιουνίου το Προπονητικό Ρέντη θα γεμίσει παιδικές φωνές από ποδοσφαιριστές ηλικίας 5 έως 15 ετών που θα έρθουν για να διασκεδάσουν και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί πως στο Summer Camp την επίβλεψη θα έχουν οι προπονητές της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και φυσικά θα συνδράμουν και οι προπονητές των Σχολών του Ολυμπιακού απ’ όλη την Ελλάδα. Φυσικά στο Camp θα δώσει το «παρών» και ο Λεόνε, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)
Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)
Fax: 210-3418002
email: schools@olympiacos.org.