Μεγάλο το ενδιαφέρον του Τάκη Λεμονή για την ακαδημία!

Μεγάλο το ενδιαφέρον του Τάκη Λεμονή για την ακαδημία!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, έχει παρακολουθήσει από κοντά αναμετρήσεις της ακαδημίας στα αγωνιστικά πρωταθλήματα της Superleague! Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται σε ματς των πιτσιρικάδων και να βλέπει από κοντά τις προσπάθειές τους.

Το ίδιο έκανε και στο ματς των Κ17 με τον Πανιώνιο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου έδωσε το «παρών» μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ, με τον συνεργάτη του Μιχάλη Καβαλιέρη, τον προπονητή των Κ20 Βασίλη Βούζα και τον γενικό αρχηγό των Νέων Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο κόουτς της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού δείχνει από την πρώτη ημέρα μεγάλο ενδιαφέρον για τις κινήσεις και τις δραστηριότητες της ακαδημίας του συλλόγου και συνεχώς επιβλέπει παιδιά. Μάλιστα και τώρα με τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τις υποχρεώσεις της εθνικής Ελλάδας, υπήρξαν παιδιά τα οποία «ανέβηκαν» για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, όπως ο Χονδρουράκης ο οποίος αποτελεί πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των Κ20 του Ολυμπιακού!

Ο Τάκης Λεμονής, έτσι, πήγε και στο ματς των Κ17, δεν ήταν η πρώτη φορά που το έπραξε, και είδε τους μικρούς των «ερυθρόλευκων» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 παίζοντας και κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.