Μεγαλώνει το δίκτυο των σχολών της ΑΕΚ!

Μεγαλώνει το δίκτυο των σχολών της ΑΕΚ!

Την ένταξη τεσσάρων ομάδων στο δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της, ανακοίνωσε η ΑΕΚ! Συγκεκριμένα Αίολος Γλυφάδας, Κεραυνός Πέρνης, Ακαδημία ποδοσφαίρου Μώλου και Ιαπετός Καρπάθου βρίσκονται πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο:

«To AEK FC DEVELOPMENT NETWORK καλωσορίζει στο δυναμικό του Δικτύου Ακαδημιών την ομάδα ΑΙΟΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ που εδρεύει στον νομό Αττικής.

Τον Σεπτέμβριο του 2004, ταυτόχρονα με τη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην χώρα μας, ιδρύεται ο ΑΙΟΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, μία ποδοσφαιρική ακαδημία με έδρα την Γλυφάδα.

Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια δημιουργίας και επιτυχίας μέσα στα οποία με σκληρή δουλειά δημιουργήθηκαν γερές βάσεις για ένα υγιές και ανταγωνιστικό σωματείο με οικογενειακό χαρακτήρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το σύνθημα είναι: ”Αίολος Γλυφάδας. Μια ομάδα, μια οικογένεια…”.

Δημιουργός, εμπνευστής και ψυχή της ακαδημίας είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Τα τμήματα του συλλόγου
Στην ακαδημία υπάρχει δυναμικό ηλικίας από 4 ετών.
Τα τμήματα είναι χωρισμένα ανά ηλικία και οι προπονήσεις γίνονται 3 φορές την εβδομάδα τόσο σε γήπεδα 5Χ5 στη Γλυφάδα, όσο και στα μεγάλα γήπεδα 11Χ11 της ομάδας, στην Βάρη.
-Ακαδημία 2009-2011: Κ10
-Ακαδημία 2007-2008: Κ12
-Ακαδημία 2005-2006: Κ14
-Ακαδημία 2003-2004: Κ16
-Ακαδημία 2000-2001-2002: Κ18
-Ανδρική Ομάδα

To AEK FC DEVELOPMENT NETWORK καλωσορίζει στο δυναμικό του Δικτύου Ακαδημιών την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ που εδρεύει στην Πέρνη Καβάλας.

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ ιδρύθηκε το 1977 έχοντας να επιδείξει πολλές επιτυχίες (3 φορές πρωταθλητής και 1 φορά κυπελλούχος Καβάλας). Ωστόσο, σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα από όλες είναι η φετινή συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας 2018-2019 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η διοίκηση θεωρεί εξίσου σημαντικό ίσως και σημαντικότερο το κομμάτι των ακαδημιών και γι’ αυτό κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα συνάπτοντας συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Η ομάδα λειτουργεί στο δημοτικό γήπεδο Πέρνης το οποίο απέχει 20 χιλ. από την πόλη της Καβάλας και περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα, τα οποία λειτουργούν με διπλωματούχους προπονητές.

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ακαδημίας: κ. Παππάς Χαρίλαος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6958456637

Η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ και οι προσδοκίες του συλλόγου μέσα από τη συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα.

Το AEK FC DEVELOPMENT NETWORK καλωσορίζει στο δυναμικό του Δικτύου Ακαδημιών την ομάδα ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΩΛΟΥ που εδρεύει στο Μώλο στο δήμο Καμένων Βούρλων (Φθιώτιδα).

Ο Σύλλογος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΩΛΟΥ ιδρύθηκε το 2015 έχοντας πάρει μέρος όλα τα χρόνια στα πρωταθήματα υποδομής της Ε.Π.Σ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ σε όλες τις κατηγορίες αναπτυξιακών ηλικιών.

Η ομάδα λειτουργεί στα δημοτικά γήπεδα Μώλου και Καινουρίου, το οποίο απέχει 10 χιλ. από την πόλη του Μώλου και περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα , τα οποία λειτουργούν με διπλωματούχους προπονητές.

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ακαδημίας: κ. Ρουμελιώτης Κωνσταντίνος κάτοχος διπλώματος UEFA B΄
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6973828095-6973828045

Η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΩΛΟΥ και οι προσδοκίες του συλλόγου μέσα από τη συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα.

To AEK FC DEVELOPMENT NETWORK καλωσορίζει στο δυναμικό του Δικτύου Ακαδημιών την ομάδα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΠΕΤΟΣ που εδρεύει στην Κάρπαθο (Δωδεκάνησα).

Λίγα λόγια την ομάδα

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ιαπετός Καρπάθου ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί διάδοχο της Tollenaar Zeger Football Academy.

Η ομάδα λειτουργεί σε δύο γήπεδα 5χ5 με πλαστικό χορτάρι στην περιοχή Πηγαδίων Καρπάθου και σε ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Πρωτέα Απερίου Καρπάθου το οποίο απέχει 8 χιλ. από την πόλη της Καρπάθου.

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ακαδημίας: κ. TOLLENAAR ZEGER
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976428524 (ΤΗΛΙΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)

Η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του Α.Π.Σ. ΙΑΠΕΤΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ και οι προσδοκίες του συλλόγου μέσα από τη συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα».