Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Ατρόμητο! (Photos)

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Ατρόμητο! (Photos)

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ατρόμητος για τα τμήματα υποδομών του. Συγκεκριμένα, απέκτησε έναν παίκτη για τους Έφηβους (Κ17) και δύο για τους Νέους (Κ20):

«Στην προσθήκη του Δημήτρη Αλτάνη για τα τμήματα υποδομών (K17) προχώρησε ο Ατρόμητος Αθηνών, με τον νεαρό μέσο να δίνει το παρών μαζί με τον Θανάση Σερπάνο, το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουλίου 2017, στα γραφεία της ομάδας του Περιστερίου για την επισύναψη της συμφωνίας.

Ο Δημήτρης είναι 16 ετών (γεννήθηκε το 2001) και κατά την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Ακαδημίας Serpanos F.C. (Α.Ο. Φραντζή).

Ο Ατρόμητος Αθηνών εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού μέσου και σε συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών & Υπεύθυνο Δικτύου Σχολών του Ατρομήτου, Απόστολο Αποστόλου, επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του παίκτη.

Αυτό το γεγονός είναι ένα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία Serpanos F.C. (Α.Ο. ΦΡΑΝΤΖΉ), καθώς επίσης και ότι η Ακαδημία μας συναινεί οι νεαροί αθλητές της να δοκιμάσουν την τύχη τους στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Ακαδημία Serpanos F.C. (Α.Ο. Φραντζή) εύχεται καλή σταδιοδρομία – πάντα με δημιουργικότητα και φαντασία εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου – στον Δημήτρη, υπομονή, επιμονή και υγεία.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου αποκτήθηκαν ο αμυντικός Ιωακείμ Ζαφειρίου και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ιωαννίδης.

Ο Ζαφειρίου, γεννηθείς το 2000, προέρχεται από την Ακαδημία «Μπέμπηδες 2000» στη Θεσσαλονίκη η οποία έχει ιδιοκτήτη την παλιά μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Κερμανίδη.

Ο Ιωαννίδης, γεννηθείς το 1999, αποκτήθηκε από τους Πόντιους Βέροιας και είχε περάσει από το «μικροσκόπιο» του προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα που εισηγήθηκε την απόκτηση του. Υπεύθυνος της Ακαδημίας των Πόντιων Βέροιας είναι ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις των δύο ομάδων για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών. Ιδιαίτερα, τους Παναγιώτη Κερμανίδη και Στέφανο Γαϊτάνο οι οποίοι επιτελούν εξαιρετικό έργο στις Ακαδημίες τους».

This slideshow requires JavaScript.