Μεταγραφικό… πακέτο στον Ατρόμητο!

Μεταγραφικό… πακέτο στον Ατρόμητο!

Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τους Νέους, προχώρησε ο Ατρόμητος! Η ομάδα του Περιστερίου έκανε δικούς τους τους πιτσιρικάδες Μιχάλη Κόεχλερ και Χιλάι Ντένις από Σαρωνικό Αναβύσσου και ΑΟ Μυκόνου αντίστοιχα.

Για τον πρώτο η ομάδα της Αναβύσσου ανακοίνωσε τα εξής:

«Κάθε παιδί που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο έχει ένα όνειρο, να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Η χαρά μας λοιπόν ήταν μεγάλη όταν χθες ένα δικό μας παιδί, ο Μιχάλης Κόεχλερ έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του υπογράφοντας τη μετακίνησή του στην ομάδα του Ατρόμητου. Η συμφωνία για το Μιχάλη ήταν στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησε πέρσι με τον Ατρόμητο και έτσι, στην νέα αγωνιστική σεζόν θα καμαρώνουμε ένα παιδί του Σαρωνικού να αγωνίζεται με την Κ 20 μιας καταξιωμένης ομάδας της Superleague.

Η νοοτροπία μας ως νέα διοίκηση του συλλόγου είναι να βοηθούμε όσο μπορούμε περισσότερο τα παιδιά της περιοχής μας να κάνουν το βήμα παραπάνω και η οργανωτική επανάσταση που ετοιμάζεται (και θα ανακοινωθεί σύντομα) σχετικά με τα τμήματα των Ακαδημιών του Σαρωνικού, θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Να κάνουμε τα όνειρα των παιδιών μας πραγματικότητα.

Ευχόμαστε ολόψυχα στο Μιχάλη Κόεχλερ να διακριθεί και στη νέα του ομάδα, όπως το ταλέντο του επιβάλλει και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του.

Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου».

Από την άλλη, ο Χιλάι Ντένις γεννημένος το 1999 αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα του ΑΟ Μυκόνου στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων και οι εμφανίσεις του έκαναν τους ανθρώπους του Ατρόμητου να τον παρακολουθήσουν στενά και να προχωρούν στην απόκτησή του!