Με Αμανατίδη η κοπή πίτας στη σχολή του Ολυμπιακού στη Λαμία

Με Αμανατίδη η κοπή πίτας στη σχολή του Ολυμπιακού στη Λαμία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία των κ. Νάνου και κ. Αμανατίδη, έκοψε την Τρίτη η σχολή του Ολυμπιακού στη Λαμία. Ο επικεφαλής της σχολής κ. Σερπάνος υποδέχτηκε τον Διευθυντή σχολών κ. Νάνο και τον Τεχνικό σύμβουλο και σκάουτερ της Ακαδημίας κ. Αμανατίδη στις εγκαταστάσεις της με τα παιδιά να ζητούν δεκάδες αυτόγραφα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Μετά από την κοπή της πίτας ο κ. Σερπάνος ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την παρουσία του στη Λαμία, αλλά και για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει τα δυο τελευταία χρόνια.

Ο κ. Αμανατίδης μιλώντας σε γονείς και παιδιά τόνισε: «Πρέπει να είστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι που είστε μέλη αυτής της σχολής. Ο κ. Σερπάνος και οι συνεργάτες του κάνουν πολύ καλή δουλειά και δεν το κρύβω πως έχω ενθουσιαστεί. Θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Το ποδόσφαιρο ξέρω πως έχει σημαντική θέση στη ζωή σας και το αγαπάτε αλλά πρέπει πάνω απ’ όλα να είστε καλοί στο σχολείο και στα μαθήματα σας».

Ο κ. Νάνος από την πλευρά του σημείωσε: «Κάθε φορά που ερχόμαστε στη Λαμία και στη σχολή μας βλέπουμε νέα πράγματα. Βλέπουμε περισσότερη δίψα απ’ όλους σας. Η Σχολή βαδίζει σε σωστό δρόμο και είμαστε πάλι εδώ για να την ενισχύσουμε. Όταν βλέπεις περισσότερα από 350 παιδιά να προπονούνται εδώ δεν μπορεί παρά να είσαι χαρούμενος. Είμαι σίγουρος όμως πως θα πάει ακόμη καλύτερα γιατί ο κ. Σερπάνος με τους συνεργάτες του κάνει εξαιρετική δουλειά. Καλή χρονιά σ’ όλους σας και σας περιμένουμε και φέτος στο σπίτι μας στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη».

Οι πέντε τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί πήραν ως δώρο την επίσημη φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και μπάλες με υπογραφές όλης της ομάδας.

Μετά από την κοπή της πίτας ακολούθησε φιλικό παιχνίδι-επίδειξης ανάμεσα σε δυο ομάδες της σχολής με τον κ. Αμανατίδη να δίνει συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους και να «τσεκάρει» κάποια από αυτά για δοκιμές από την ακαδημία!

Η σχολή, η οποία είναι μια από τις πιο δυνατές στο Δίκτυο του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο, αφού έχει περισσότερα από 350 παιδιά διαφόρων ηλικιών, πρωταγωνιστεί και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας, δείχνοντας σε όλους την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο επικεφαλής της κ. Θανάσης Σερπάνος και οι συνεργάτες του.

This slideshow requires JavaScript.