Με Ιμπαγάσα το σεμινάριο του Ολυμπιακού!

Με Ιμπαγάσα το σεμινάριο του Ολυμπιακού!

Το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε το πρωί του Σαββάτου τις πύλες του για να «φιλοξενήσει» το «6ο Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού».

Περισσότεροι από 160 προπονητές και στελέχη από τις 45 Σχολές του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και στην Κύπρο δίνουν δυναμικό παρών στο Σεμινάριο για να ενημερωθούν από τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και από τους συνεργάτες της για θέματα ποδοσφαίρου, ιατρικής και οργάνωσης Ακαδημιών.

Η μεγάλη έκπληξη προς τα μέλη των Σχολών ήταν φέτος η παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος και νυν βοηθός του κ. Μπέντο τίμησε το Σεμινάριο και αποθεώθηκε από όλες τις Σχολές. Ο κ. Ιμπαγάσα μίλησε για τη σημασία της Ακαδημίας και των Σχολών ενώ δέχτηκε δεκάδες ερωτήσεις από τους προπονητές.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η βράβευση του κ. Κούλη Καραταϊδη, ο οποίος είναι επικεφαλής στη Σχολή Μενιδίου, από τον Αριελ Ιμπαγάσα! Δυο εμβληματικές προσωπικότητες του Ολυμπιακού έσμιξαν και αποθεώθηκαν από τους συνέδρους.

Παράλληλα κατά την 1η ημέρα ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού διά του Γενικού Γραμματέα του κ. Γλύκα βράβευσε όλους τους προπονητές και γυμναστές της Ακαδημίας που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό καθώς και τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη.

Οι προπονητές και τα στελέχη των Σχολών του Ολυμπιακού γευμάτισε στο «Vammos» ενώ ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς χώρους του «Γ. Καραϊσκάκης».