Με την εμπειρία του Sanchez Hernandez το «Real Madrid Foundation Clinics» στην Αθήνα

Με την εμπειρία του Sanchez Hernandez το «Real Madrid Foundation Clinics» στην Αθήνα

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για το «Real Madrid Foundation Clinics» στην Αθήνα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο των Σπάτων!

Οι προπονήσεις θα γίνουν υπό τις οδηγίες του Sanchez Hernandez, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO με μεγάλη εμπειρία στην ακαδημία του συλλόγου της Μαδρίτης.

Έχει διατελέσει ως προπονητής της ακαδημίας του γνωστού σε όλο τον πλανήτη συλλόγου, Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είναι φυσικά προπονητής και του «Foundation Clinics» της Ρεάλ και θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα προπονήσει τους πιτσιρικάδες που θα λάβουν μέρος στο καμπ της Αθήνας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία για τέσσερις ημέρες να προπονηθούν κάτω από τις οδηγίες ενός εκ των έμπειρων προπονητών της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης και να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους οδηγήσουν στη συνέχεια της πορείας τους στο ποδόσφαιρο!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

– Προπόνηση για τέσσερις μέρες, δυο ώρες ανά ημέρα, από τους επικεφαλής προπονητές της Ακαδημίας της Ρεάλ στην Ισπανία.
– Θεωρητική κατάρτιση με διαδικασίες σκάουτινγκ, υποδομές και μεθοδολογίες συλλόγων.

– Πιθανότητες για κάθε παιδί να επιλεγεί και να ταξιδέψει στην Ισπανία για εκπαιδευτικό πρόγραμμα δυο εβδομάδων στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ.

– Φανέλα, σορτσάκι και κάλτσες του Real Madrid Foundation.

Περισσότερες πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ