Με ψυχολογία στο φουλ και χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Με ψυχολογία στο φουλ και χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα η πρώτη προπόνηση των Νέων του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό με τους πράσινους να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς.

Με μοναδικό πρόβλημα τον μόνιμα απόντα Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη χιαστού εδώ και ένα μήνα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Σάμιος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του, συν του Σερβιλλάκη, ο οποίος απουσίαζε για αρκετό χρονικό διάστημα και να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά οι πράσινοι δουλεύουν με την ψυχολογία στο φουλ, κάτι που προέρχεται από τις δέκα συνεχόμενες νίκες και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έχουν παίξει στα προηγούμενα ματς οι παίκτες του τριφυλλιού.

Το μόνο ερωτηματικό, το οποίο όμως θα απαντηθεί την Παρασκευή, είναι ποιοι εκ των επαγγελματιών Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μπουζούκης και Μίγγος θα τεθούν στην διάθεση του Σάμιου για το ντέρμπι του Σαββάτου. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία των δυο τελευταίων αλλά την Παρασκευή το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει και για τους Χατζηγιοβάνη, Πίσπα.