Μια Khaleesi για τον Han Solo!

Η Disney όταν πήρε τα δικαιώματα του Star Wars στην κατοχή της, με την εξαγορά της Lucasfilm το 2012, ξεκίνησε και τις διαδικασίες ώστε να έχουμε και μια νέα ταινία από τον πολύ μακρινό γαλαξία κάθε χρόνο. Τον περασμένο Δεκέμβριο ήρθε στις κινηματογραφικές οθόνες μας το Star Wars 7: The Force Awakens, συνέχεια της ιστορίας της αρχικής τριλογίας του George Lucas, το οποίο σάρωσε τo παγκόσμιο box-office με εισπράξεις πάνω από 2 δις δολάρια. Στα μέσα του φετινού Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει το Rogue One και τον (ναι σωστά μαντέψατε) Δεκέμβριο του 2017, το Star Wars 8!

Τα trailer για την επερχόμενη ταινία μπορεί να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, αλλά την παράσταση τις τελευταίες ημέρες έχει κλέψει το casting για την ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2018 και θα αφηγείται τις πρώτες περιπέτεις του Han Solo, πριν ο γνωστός λαθρέμπορος γνωρίσει την πριγκίπισσα και τον νεαρό Jedi!

Μετά την επιβεβαίωση ότι ο πρωταγωνιστής του Hail Caesar, Alden Ehrenreich θα ενσαρκώσει τον Han Solo και ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος Donald Glover τον άσπονδο φίλο του Lando Calrissian, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το StarWars.com πως η Εmilia Clarke θα συμμετέχει στην ταινία, χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για τον ρόλο της.

Η Clarke για όσους δεν γνωρίζουν έγινε ευρέως γνωστή για την ερμηνεία της ως Daenerys Targaryen στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, μεταφορά της σειράς βιβλίων Α Song of Ice and Fire.

Την ταινία θα σκηνοθετήσουν οι Phil Lord και Christopher Miller, το δίδυμο που έχει στο ενεργητικό του την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς 21 Jump Street και την πολύ επιτυχημένη ταινία Lego: Τhe Movie. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Jon Kasdan και ο πατέρας του Lawrence Kasdan, που είχε δουλέψει μαζί με τον Lucas στο σενάριο της πρώτης τριλογίας.

Όσοι είστε φαν του Star Wars και ανυπομονείτε να δείτε μάχες με lightsabers, blasters και stormtroopers, υπομονή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου που κάνει πρεμιέρα το Rogue One: A Star Wars Story και μαζί του επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και o Darth Vader!

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ