Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις!

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις!

Ισόπαλο έληξε το ματς των Νέων της Κέρκυρας με του Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 1-1, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας από το νησί. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και πήραν από έναν βαθμό στον αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να μεταφράσουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 18’. Ο Γκίτσης ήταν αυτός ο οποίος έβαλε μπροστά τους «Φαίακες», ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα γκολ τους με τις ευκαιρίες των Τσιριγώτη και Βλάχου, αλλά ο τερματοφύλακας Τσιφτσής ήταν σε καλή ημέρα και κράτησε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος του ματς το σκηνικό άλλαξε, με τον Αστέρα να είναι η ομάδα που πήρε τον έλεγχο της μπάλας και μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 60’ με το σουτ του Νάτση. Μάλιστα οι Αρκάδες θα μπορούσαν να είχαν πραγματοποιήσει την ανατροπή στο σκορ, με καλύτερη ευκαιρία αυτή του Δουβίκα όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Η Κέρκυρα όμως, επίσης, ευτύχισε να έχει σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακά της τον Βλαδιμηρίδη και έτσι έμεινε το τελικό 1-1 στον αγώνα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Κώστας Χριστοφοράκης): Βλαδιμηρίδης, Βλάχος, Τζατζανάς, Ματσοβίλα, Γκίτσης, Βασιλάκης, Φωτακόπουλος, Ζαΐμι, Λάμπογλου, Μίσκου, Τσιριγώτης, ενώ μπήκαν και οι Γεωργόπουλος, Γραμμένος, Κυζιρίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τσιφτσής, Τσέκος, Μπινιώρης, Ζήσης, Ευαγγέλου, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Νάτσης, Δουβίκας, Απειρανθίτης, Μπαστιάνος.