Μοιρασμένο ματς, ένας νικητής…

Σε έναν αγώνα όπου φαινόταν πως όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει του Λεβαδειακού 1-0, εντός έδρας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 27’ με τον Κωτσιόπουλο, ενώ έχασαν ευκαιρίες με τους Ρούνη και Μπλάτσου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός έδειξε να ανεβάζει την απόδοσή του και επίσης έχασε ευκαιρίες με τον Δήμο, ενώ ακυρώθηκαν και δύο γκολ ως οφσάιντ στην ομάδα της Βοιωτίας στο 75’ και 80’ τα οποία σημείωσαν οι Μεντής και Ιωαννίδης αντίστοιχα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιμόπουλος, Τσέκος, Φωτόπουλος, Χριστόπουλος, Ζορμπάς, Ντίνε, Βασιλικόπουλος, Κανελλόπουλος, Ρούνης, Κωτσιόπουλος, Μαρίνος, ενώ έπαιξαν και οι Τζίμας, Μπλάτσος, Μαχαίρας, Μπούζας, Μπικάκου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσιος, Μανέτας, Τράκος, Τσίπος, Ματσώτας, Αργυρίου, Δήμος, Βήχος, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Μπουρμπούλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μπουκοβίνος, Σόφης, Παχούμης, Μεντής.