«Μπήκε» αμέσως στο κλίμα και βοήθησε για την κορυφή

«Μπήκε» αμέσως στο κλίμα και βοήθησε για την κορυφή

Στις μεταγραφές του Χειμώνα ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ενίσχυση του τμήματος κάτω των 20 ετών, με την προσθήκη του Ιλία Μαρκόφσκι στο ρόστερ των Νέων! Κίνηση η οποία στην πράξη φάνηκε σωστή, αφού ο Ουκρανός επιθετικός έχει βοηθήσει αρκετά τους μικρούς του ΠΑΟΚ να πιάσουν κορυφή και να διεκδικούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague Κ20.

Δεν χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταφέρει να μπει στο κλίμα της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και να βοηθήσει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αρχικά πήρε χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στο πρωτάθλημα των Νέων με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ο Πάμπλο Γκαρσία άρχισε να τον χρησιμοποιεί και στη βασική ενδεκάδα των Θεσσαλονικιών.

Έτσι έχει φτάσει μέχρι τώρα ο Μαρκόφσκι να έχει πάρει 7 συμμετοχές στη Superleague Κ20, εκ των οποίων οι 4 είναι ως βασικός και οι 3 αλλαγή. Μάλιστα στις 7 συμμετοχές του έχει καταφέρει να σκοράρει 4 φορές, βάζοντας και αυτός το δικό του ληθαράκι για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, διεκδικώντας με τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση του τίτλου.