Μπαδήμας: «Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ψυχή και καρδιά»

Μπαδήμας: «Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ψυχή και καρδιά»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη σπουδαία πρόκριση στο final-4 του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, με τον πρωτομάστορα της επιτυχίας, Νίκο Μπαδήμα να αποθεώνεται από τους παίκτες του, οι οποίοι τον σήκωσαν στα χέρια!

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε δηλώσεις μετά την πρόκριση, τονίζοντας ότι είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία που την άξιζε η ομάδα και ότι αυτή η «φουρνιά» παικτών πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ.

Αναλυτικά:

«Είπα στα παιδιά ότι θα έχει μεγαλύτερη αξία να πάρουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς μέσα στο σπίτι του αντιπάλου, αυτόν που μας κυνηγούσε σε όλο το πρωτάθλημα. Θέλαμε να έχουμε προκριθεί από πιο πριν, όμως το σημερινό παιχνίδι δίνει στα παιδιά περισσότερες ψυχικές δυνάμεις για να παλέψουν.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους τα ξέρετε, σήμερα γι’ άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν ότι έχουν μεγάλη ψυχή και μεγάλη καρδιά, κάτι που στο ποδόσφαιρο θα τους χρειαστεί».

Για το ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε όλη τη χρονιά η ομάδα: «Αυτός ήταν ο πρώτος μας στόχος. Όχι να κερδίζουμε για να κερδίζουμε. Δεν ήταν αυτοσκοπός μας οι νίκες. Το πολύ όμορφο φέτος ήταν το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν και ανάγκασαν σήμερα γύρω στους 100 ανθρώπους να ταξιδέψουν για να τους δούνε και να τους στηρίξουν.

Ποτέ δεν είπαμε όλη τη χρονιά με τα παιδιά ότι στόχος μας ήταν τα πλέι-οφ. Όμως να μην κρυβόμαστε, όταν κοιταζόμασταν στα μάτια με τα παιδιά ξέραμε ότι αυτός θα είναι ο στόχος. Μέσα στα αποδυτήρια δεν χρειάστηκε να το πούμε με τα λόγια. Βλέποντας κάποιος τα παιδιά, το καταλάβαινε ότι διψούσανε γι’ αυτήν τη διάκριση. Χαίρομαι που ανταμείφθηκαν γι’ αυτό».

Για τον Ολυμπιακό που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον ημιτελικό: «Είναι τεράστιες όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν με τεράστια μπάτζετ στις υποδομές. Είναι τιμή και χαρά που βρισκόμαστε μ’ αυτές τις ομάδες σ’ αυτόν τον θεσμό».

Για το που αφιερώνει την πρόκριση: «Η πρόκριση αφιερώνεται στα παιδιά, στις θυσίες που έχουν κάνει οι γονείς τους και στην οικογένειά του ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το πώς βλέπει το μέλλον των παιδιών: «Πρέπει να προσεχτούν πολύ. Δεν είναι μόνο το final-4, αυτό θα μπορούσε να έρθει, θα μπορούσε και όχι. Τα παιδιά χαρήκανε όλη τη χρονιά, μέσα στα Γιάννινα είχαμε 9 νίκες και 3 ισοπαλίες και ο κόσμος ερχόταν και ευχαριστιόταν τα παιχνίδια. Είναι μόλις το δεύτερο 0-0 όλη τη σεζόν, δεν ήταν σήμερα μόνο το άγχος, αλλά παίξαμε και για το αποτέλεσμα για πρώτη φορά. Ήταν το πιο γλυκό 0-0».

Πηγή: super-fm.gr.