Μπουλάρι: Ξανά στην Ελπίδων, «χτυπάει» την πόρτα της ανδρών

Μπουλάρι: Ξανά στην Ελπίδων, «χτυπάει» την πόρτα της ανδρών

Κλήθηκε για δεύτερη φορά στην εθνική Ελπίδων της Αλβανίας ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να συνεχίζει το ρεκόρ του. Ο νεαρός επιθετικός της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» είχε κάνει ρεκόρ από την πρώτη του κλήση στις Ελπίδες.

Αυτό γιατί δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 και είναι ο νεότερος παίκτης σε ηλικία που έχει κληθεί στις Ελπίδες της Αλβανίας. Την προηγούμενη φορά δεν αγωνίστηκε και δεν αποκλείεται να πάρει τώρα χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς με την Τουρκία.

Μάλιστα το όνομά του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ακουστεί και για την εθνική Ανδρών της Αλβανίας και δεν αποκλείεται σύντομα να «σκάσει» η κλήση του και στην πρώτη ομάδα της χώρας του!

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αλβανία και αυτή είναι η εξήγηση στην άνοδό του στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Έχουν σημειώσει το όνομα Μπουλάρι…

Εξαιτίας της κλήσης του Μπουλάρι στις Ελπίδες της Αλβανίας, είχαν υπάρξει σκάουτερς ομάδων της Ευρώπης που είχαν σημειώσει το όνομά του. Και για αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άνθρωποι συλλόγων του εξωτερικού στον επερχόμενο αγώνα, έτσι ώστε να δουν αν θα αγωνιστεί ο νεαρός επιθετικός και να τον τσεκάρουν.

Το όνομά του στην Αλβανία έχει δημιουργήσει ντόρο και αυτό είναι κάτι λογικό, από τη στιγμή που είναι μόλις 18 ετών και έχει καταφέρει να ανέβει σκαλί στις Εθνικές ομάδες.

Παράλληλα, και ο Ολυμπιακός υπολογίζει αρκετά τον επιθετικό του τμήματος κάτω των 19 ετών και αυτό φάνηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον τσέκαρε σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας και μάλιστα είχε συμπεριληφθεί και σε αποστολή επίσημου αγώνα.

Το όνομά του μάλιστα είχε ακουστεί και μέσα σε αυτούς που είναι να συμπεριληφθούν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», που θα γίνει στο Ρέντη, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η τελική επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού.