Μπούσι: «Κεφάλαιο ο Μπουλάρι, σύντομα στην ανδρών»

Μπούσι: «Κεφάλαιο ο Μπουλάρι, σύντομα στην ανδρών»

Ο προπονητής της Ελπίδων Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, μίλησε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για τον Εμιλιάνο Μπουλάρι. Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού κλήθηκε για δεύτερη φορά και ο κόουτς επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sportime.gr.

Τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Αλβανία και είναι πολύ πιθανό σύντομα να κληθεί και στην Εθνική Ανδρών!

Συγκεκριμένα σχολίασε ο Αλμπάν Μπούσι, ερωτηθείς για τον Μπουλάρι:

«Ο Μπουλάρι αποτελεί ένα από τα κορυφαία κεφάλαια της Εθνικής Αλβανίας. Ήρθε με την Ελπίδων κι ας έχει 3-4 χρόνια διαφορά με τους συμπαίκτες και αντιπάλους του, καθώς έχει τρομερά φυσικά προσόντα.

Αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως στον Ολυμπιακό φέτος ή όπου αλλού συνεχίσει του χρόνου, τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το βασικό στήριγμα της Αλβανίας.

Μην σας φανεί περίεργο, αν κληθεί πολύ σύντομα και στην πρώτη ομάδα».

Είχαμε αναφέρει και τις προάλλες πως ο Μπουλάρι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αλβανίας και ο Ολυμπιακός επίσης υπολογίζει αρκετά τον μόλις 18χρονο επιθετικό.

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που κλήθηκε ο Μπουλάρι στην εθνική Ελπίδων, παρά το νεαρό της ηλικίας του, για τον εκτός έδρας αγώνα της Αλβανίας με την Τουρκία. Οι Αλβανοί υπολογίζουν αρκετά τον επιθετικό της ομάδας του Πειραιά και αυτό φαίνεται και στην πράξη με την εμπιστοσύνη που δείχνει στον νεαρό ο προπονητής των Ελπίδων, Αλμπάν Μπούσι.

Όπως είχαμε αναφέρει, είναι πολύ πιθανό στην Τουρκία να δώσουν το «παρών» και σκάουτερς ομάδων της Ευρώπης, για να τσεκάρουν τα ταλέντα των ομάδων και πιο συγκεκριμένα τον Μπουλάρι.