Νέα trailers και αφίσες για τη ταινία Justice League

Νέα trailers και αφίσες για τη ταινία Justice League

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την κυκλοφορία του πρώτου trailer της νέας ταινίας του σκηνοθέτη και παραγωγού Ζάκ Σνάιντερ. Από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα μόνο φωτογραφίες από τα γυρίσματα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, μέσω των προσωπικών λογαριασμών στο Twitter του Σνάιντερ και των ηθοποιών, αλλά τις τελευταίες δύο ημέρες η Warner Bros Pictures αποφάσισε να μας δώσει μια ακόμη γεύση από την ομάδα Justice League, ανεβάζοντας πέντε νέα μικρού μήκους trailer στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube!

Ο τίτλος των βίντεο είναι «Unite the League» και κάθε ένα επικεντρώνεται σε έναν από τους ηπερήρωες της DC Comics, λειτουργώντας ουσιαστικά ως προπομπός του νέου μεγαλύτερου μήκους trailer που θα κυκλοφορήσει σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου.

https://youtu.be/cDZKPzEnZ-4?list=PLVfin74Qx3tXNWT8ewJuWi1dIrA9v31Ax

Επίσης στον επίσημο λογαριασμό Twitter της ταινίας, ανέβηκαν και έξι νέες αφίσες, από μια για τον κάθε ήρωα των βίντεο και μια για το λογότυπο της ταινίας!

Η ταινία Justice League αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου με πρωταγωνιστή και παραγωγό τον Μπέν Άφλεκ και συμπρωταγωνιστές τους Τζέισον Μόμοα, Έζρα Μίλερ, Γκάλ Γκαντότ και Χένρι Καβίλ.

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ