Νέες προσθήκες στη λίστα Backwards Compatibility

Δύο νέοι τίτλοι προστέθηκαν από την 1η Δεκεμβρίου στην λίστα Backwards Compatibility για τους χρήστες του X-Box One. Τα δύο παιχνίδια είναι το Haunted House της Atari και το Injustice: Gods Among Us.

Το Haunted House κυκλοφόρησε στο X-Box 360 το φθινόπωρο του 2010 και ήταν μια προσπάθεια της Atari να αναβιώσει τον πετυχημένο survival horror τίτλο που κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 στην κονσόλα Αtari 2600. Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά από τα γεγονότα του πρώτου, όπου τα εγγόνια του πρωταγωνιστή επιστρέφουν στην στοιχειωμένη έπαυλη να αναζητήσουν τα χαμένα ίχνη του παππού τους.

Το Injustice: Gods Among Us είναι ένας fighting τίτλος που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2013 από την NetherRealm Studios, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Mortal Kombat. H κεντρική ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα σε ένα παράλληλο σύμπαν της DC Comics, αρκετά διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε. Το παιχνίδι είχε πάρει εξαιρετικές κριτικές και είχε σημειώσει πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ είχε εισάγει και αρκετά νέα στοιχεία στο σύστημα μάχης που μετέπειτα χρησιμοποιήθηκαν στο Mοrtal Kombat X.

Μην ξεχνάμε πως πλησιάζει και η κυκλοφορία του Injustice 2 και η NetherRealm Studios έκανε μάλιστα και ψηφοφορία στο διαδίκτυο, ζητώντας από το κοινό να αποφασίσει ποιόν bonus χαρακτήρα θα ήθελαν να δουν στο νέο παιχνίδι, με τον Sub Zero και τον Spawn να δίνουν τη μάχη στις προτιμήσεις.

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ