Νίκησε το Αμβούργο, έχασε από τη Λίβερπουλ

Νίκησε το Αμβούργο, έχασε από τη Λίβερπουλ

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του Ολυμπιακού στο τουρνουά που συμμετέχει στην Ελβετία με τους Κ20! Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ηττήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με 2-0 από την Λίβερπουλ και εν συνεχεία το απόγευμα κέρδισε με 3-0 το Αμβούργο και κατέλαβε την 3η θέση στο Β’ όμιλο. Έτσι την Κυριακή στις 13:15 θα διεκδικήσει την 5η θέση στο τουρνουά απέναντι στην οικοδέσποινα Aesch.

Στον αγώνα με την Λίβερπουλ, η ομάδα του Πειραιά είχε δυο πρόσωπα. Ένα καλό στο δεύτερο ημίχρονο και ένα κακό στο πρώτο. Τα δυο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός ήταν από εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι της Λίβερπουλ.

Στην αναμέτρηση με το Αμβούργο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Πέτυχε τρία γκολ και είχε ακόμη δυο κλασσικές ευκαιρίες.

Τα γκολ με το Αμβούργο πέτυχαν οι: Νεοφυτίδης (13’), Ξενιτίδης (25’), Κωστανάσιος (43’). «Έτσι πρέπει να παίζουμε. Η ομάδα είναι νέα ακόμη. Θέλουμε δουλειά. Σιγά σιγά θα την χτίσουμε. Μου άρεσε η ομάδα με το Αμβούργο. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο», σημείωσε μετά από τον αγώνα με τους Γερμανούς ο Βασίλης Βούζας.

Η αρχική σύνθεση με την Λίβερπουλ: Καράδαης, Τσιμπούκας, Λάμπρου, Γαλούπης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Πέιος, Φυτόπουλος, Βρουσάι, Ντουμάνης, Βοΐλης. Αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουγιός, Τσιριγώτης, Κωστανάσιος, Αγιώτης, Χατζηιωαννίδης, Κιρτζιαλίδης.

Η αρχική σύνθεση με το Αμβούργο: Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Πέιος, Κιρτζιαλίδης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης, Τσιριγώτης. Αγωνίστηκαν και οι: Τσιμπούκας, Βρουσάι, Βοΐλης, Φυτόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάμπρου.