Νίκη για Βέροια κόντρα στην Κέρκυρα με 4-0

Νίκη για Βέροια κόντρα στην Κέρκυρα με 4-0

Δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η Βέροια απέναντι στην Κέρκυρα και πήρε τη νίκη με 4-0 εντός έδρας για τη Superleague K20. Η ομάδα της Ημαθίας ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς στο ματς, καθώς στο 9′ ο Δόρης έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα τελείωσε για τους «Φαίακες». Στο 62′ ο Καραγιάννης σημείωσε το 2-0, ενώ στο 74′ ο Βασσάρας «έγραψε» το 3-0.

Η Κέρκυρα είχε δοκάρι στο 80′ με τον Τερπεκλή χωρίς όμως να καταφέρνει να σκοράρει και επτά λεπτά μετά διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 με τον Καραγιάννη. Με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του ματς (διαβάστε σχετικά).

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Καψαλιάρης): Μπλατσιώτης, Πατσιαβούρας, Ευθυμιάδης (55′ Νίκας), Κουμπαρόπουλος, Τσουλχάι, Πέλκας, Δόρης, Νύκταρης (70′ Βασσάρας), Καραγιάννης, Τσιότρας, Ιακωβίδης (72′ Αερατζής).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Κώστας Χριστοφοράκης): Βασαρμίδης, Βλάχος, Τζατζανάς, Ματζοβίλα, Κυζιρίδης, Βασιλάκης, Τσιριγώτης, Τζάνης, Ζαΐμι, Γεωργόπουλος, Μίσκου, ενώ μπήκαν και οι Γραμμένος, Τερπεκλής, Μήτρου.