Νίκη με Παπαθανασίου για ΑΕΚ στο Περιστέρι

Νίκη με Παπαθανασίου για ΑΕΚ στο Περιστέρι

Συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις η ΑΕΚ στο Νότιο όμιλο της Super League K15, επικρατώντας αυτή την φορά στο Περιστέρι του Ατρόμητου με 1-0!

Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασαν αρκετά καλή εικόνα, χρονικό διάστημα στο οποίο κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα που κράτησαν μέχρι το τέλος του αγώνα και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παπαθανασίου σημείωσε το γκολ της νίκης για την ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι να σημειώσουν και ένα δεύτερο, χωρίς όμως να φτάνουν στην επίτευξή του.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να απειλήσει την εστία της ΑΕΚ, όμως το 0-1 έμεινε για τους φιλοξενούμενους παίρνοντας μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πέτρος Κοντοβράκης): Παπαϊωάννου, Μπίμπας, Καρδάμης, Γκίνη, Τσιάβος, Παναγιώτου, Κουτουλακος, Ανταλής, Τσαντήλας, Ζαρκαλής, Αγκούσι, ενώ έπαιξαν και οι Καλαμάτας, Μητρόπουλος, Μούτσης, Μπατζέλης, Δεσύπρης.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παναγιωτίδης, Αντωνόπουλος, Καστανιώτης, Χατζημάρκος, Χαλίλι, Καραγιαννίδης, Τσίρης, Κιρσανίδης, Παπαθανασίου, Ντέλλας, Κεσίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Τσούμπας, Μαχαίρας, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος.