«Να αγωνίζονται τα παιδιά στις ομάδες τους»

«Να αγωνίζονται τα παιδιά στις ομάδες τους»

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, ο οποίος δήλωσε για τις τρεις νίκες στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19:

«Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι! Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση με το απόλυτο νικών, το καταφέραμε και παράλληλα πετύχαμε να ανέβουμε κατηγορία στην κατάταξη της UEFA. Είμαστε χαρούμενοι, πανηγυρίσαμε, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους συναδέλφους προπονητές των συλλόγων στους οποίους αγωνίζονται τα παιδιά της Εθνικής Νέων: Να τους δίνουν όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορούν. Το αξίζουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές και άλλωστε, να είναι σίγουροι οι συνάδελφοι, ότι μόνο κερδισμένες θα βγουν οι ομάδες τους»!

Όσο για τη συνέχεια και την Elite Round, ο κ. Γκούμας τόνισε: «Θα δουλέψουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη φάση. Αυτή η ομάδα δε φοβάται κανέναν αντίπαλο και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ακόμη και τα πιο δυνατά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι τώρα, αλλά και να παραμείνουμε προσγειωμένοι, κάτι που φυσικά και θα γίνει».