«Να μεγαλώσουμε παιδιά και να τα κάνουμε ΑΕΛ»

«Να μεγαλώσουμε παιδιά και να τα κάνουμε ΑΕΛ»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΕΛ RADIO», μίλησε ο τιμ μάνατζερ της ακαδημίας της ΑΕΛ, Ηλίας Σελιώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και στα όσα θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της:

«Έχουν φύγει αρκετά παιδιά και έχουν έρθει αρκετοί νέοι στις ομάδες υποδομής φέτος. Βέβαια το βασικό μας πρόβλημα είναι οι δυσκολίες με παίκτες από το Νομό. Οι «σειρήνες» των μεγάλων ομάδων τα τραβάνε.

Οι νέοι δεν καταλαβαίνουν πως για να παίξουν στον Ολυμπιακό πρέπει να παίξουν πρώτα στις υπόλοιπες ομάδες όπως στο Λεβαδειακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Ξάνθη. Υπάρχουν βέβαια κι άλλα προβλήματα. Και με το γήπεδο είχαμε κάποια θέματα αλλά τα λύσαμε τώρα και μπορούμε να κάνουμε τις προπονήσεις.

Εμείς στις 26 Αυγούστου ξεκινάμε στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε σε φιλική αναμέτρηση τον ΠΑΟΚ και την Πέμπτη τον Ολυμπιακό στα Χάνια. Δύο ομάδες που έχουν πολύ καλές ομάδες και πέρυσι τις δυσκολέψαμε αρκετά.

Τα τμήματα πρέπει να οργανωθούν. Είναι δεύτερη χρονιά και είμαστε μία νέα ομάδα ακόμα. Δεν έχουμε παιδιά στην ομάδα από τα 12 έως τα 17-18 να έχουν μεγαλώσει μέσα στην ΑΕΛ. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν στην ομάδα και να γίνουν ΑΕΛ. Ρωτάς παιδιά για να έρθουν και λένε να το σκεφτούν. Άρα δεν είναι ΑΕΛ».

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για τη συνεργασία με την Αστραπή Νέας Πολιτείας, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα:

«Συνεργασία με όλα τα σωματεία, αλλά η άποψή μου είναι πως η ΑΕΛ πρέπει να γίνει από την ίδια την ΑΕΛ. Το τοπικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Αστραπή Νέας Πολιτείας, αλλά σίγουρα θα είδε κάτι ο κ. Κούγιας που του άρεσε».