«Να υπάρξει συνέχεια, για να έχει νόημα η νίκη με ΠΑΟΚ»

«Να υπάρξει συνέχεια, για να έχει νόημα η νίκη με ΠΑΟΚ»

Την έκπληξη της Superleague K17 την περασμένη αγωνιστική, πραγματοποίησε η Κέρκυρα! Οι Έφηβοι της ομάδας του νησιού κατάφεραν και νίκησαν για τον Βόρειο όμιλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 2-1!

Για τη μεγάλη αυτή νίκη μίλησε στο newsacademies.gr ο προπονητής των «Φαιάκων», Βαγγέλης Καρπατσέλης, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια για να έχει αντίκρισμα αυτή η επιτυχία των ποδοσφαιριστών του.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ο κόουτς για την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας του στη Superleague Κ17:

«Ήταν μία μεγάλη και σημαντική νίκη για εμάς. Καταφέραμε να βγάλουμε καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και να μπορέσουμε να νικήσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ που ξέρουμε όλοι τα βήματα που έχει κάνει στην ακαδημία του και τη σημασία που δίνει.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους. Αντέξαμε στην πίεση του αντιπάλου και μπορέσαμε να σημειώσουμε τα δύο γκολ που μας έδωσαν τη νίκη και να πάρουμε μία καλή νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Θα πρέπει όμως να έχουμε και συνέχεια στις εμφανίσεις μας και τις επιτυχίες, έτσι ώστε να έχει αντίκρισμα η νίκη μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Και στη συνέχεια πρέπει να εμφανιστούμε το ίδιο καλοί στους αγώνες μας και να μπορέσουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».