Νιγηρία Κ20: Δεν πληρώθηκαν, δεν έφυγαν!

Νιγηρία Κ20: Δεν πληρώθηκαν, δεν έφυγαν!

Οι «σούπερ αετοί» επρόκειτο να αποχωρήσουν την Τρίτη μετά τον αποκλεισμό από τη Σενεγάλη στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ20.

Η αποστολή, όμως, αρνήθηκε να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο στο Λοτζ, επειδή η ομοσπονδία δεν κατέβαλε πριμ σχεδόν 5.000 δολαρίων/παίκτη.

Επομένως, έχασαν συνειδητά τις προγραμματισμένες πτήσεις από την Πολωνία στην Αμπούτζα και τώρα σχεδιάζουν να «πετάξουν» την Τετάρτη (5/6).

Η ομοσπονδία δεσμεύθηκε ότι θα τους καταβάλλει το πριμ μόλις επιστρέψουν στη Νιγηρία, όμως οι παίκτες είναι επιφυλακτικοί.

«Το ζήτημα έχει επιλυθεί προφορικά και τώρα βρισκόμαστε στη Βαρσοβία» είπε ένας εξ αυτών στο BBC.

Και προσέθεσε: «Μας υποσχέθηκαν 2.000 σε μπόνους και άλλα 100 ευρώ ημερησίως για την παραμονή μας στην Πολωνία.

Δυστυχώς ποτέ δεν λάβαμε τίποτα, όπως επίσης οφείλονται μισθοί και στους προπονητές μας.

Μετά απ’ ότι συνέβη είναι δύσκολο να εμπιστευθούμε κάποιον όταν επιστρέψουμε, αλλά αποφασίσαμε να φύγουμε την Τετάρτη, ύστερα από τα καθησυχαστικά λόγια του γενικού γραμματέα Μοχάμεντ Σανούσι».

Η ομοσπονδία, η οποία λαμβάνει άμεση χρηματοδότηση από την κυβέρνηση, αγωνίστηκε προκειμένου να λάβει έγκριση για την αποδέσμευση κεφαλαίων.

Υποχρεώθηκε να ζητήσει οικονομική βοήθεια από χορηγούς για να καλύψει τις διάφορες ανάγκες των εθνικών ομάδων ή των αποστολών.

Πλέον, η ομοσπονδία είναι αναγκασμένη να κλείσει διαφορετικές πτήσεις για την αποστολή.

«Υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση, αλλά περιμένουμε η ομάδα να «πετάξει» για τη Νιγηρία την Τετάρτη» αρκέστηκε να σχολιάσει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της NFF Αντεμόλα Ολατζίρε.

Πηγή: Sportime.gr