Νικητής ο Πλατανιάς στη… μάχη των νησιών!

Μπορεί το τελικό 5-2 που νίκησε ο Πλατανιάς να δείχνει μία άνετη κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά οι Κρητικοί κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης!

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να προηγηθούν στον αγώνα με 2-0, χάρη στα γκολ των Καμπόσου, Αντ. Αμαραντίδη στο 25′ και 34′ αντίστοιχα. Στη συνέχεια όμως η Κέρκυρα βρήκε τον τρόπο και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μίσκου στο 45′ και το 60′!

Από εκεί και πέρα όμως ο Πλατανιάς πίεσε αρκετά τον αντίπαλό του και κατάφερε στο 82′ με τον Καμπόσο να κάνει το 3-2, ενώ πέντε λεπτά μετά σημειώθηκε αυτογκόλ από τον Γκίτση και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζίκο διαμόρφωσε το τελικό 5-2!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Μαναρώλης): Κουράκης, Ρουσάκης, Τσατσαρώνης, Αμπνέλ, Βασιλάκης (74′ Λέκα), Ζίκο, Αντ. Αμαραντίδης, Παπανικολάου (65′ Μόσχουλιακ), Ουές, Καμπόσος, Σκουλουδάκης (84′ Τσακμάκης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Κώστας Χριστοφοράκης): Λαδάς, Τρεπεκλής, Ν. Τσάνης (87′ Μίτρο), Γκίτσης, Μοτσοβίλα, Κυζιρίδης, Λάμπογλου (84′ Πέκι), Γ. Βασιλάκης, Γκερέκος (77′ Μουσαζαντέι), Ζαΐμι, Μίσκου.