Νικοπολίδης: «Ίδια φιλοσοφία, επιθετικό ποδόσφαιρο και κατοχή μπάλας»

Νικοπολίδης: «Ίδια φιλοσοφία, επιθετικό ποδόσφαιρο και κατοχή μπάλας»

Το γεγονός ότι άλλαξαν αρκετά πρόσωπα στην αποστολή της Κ21 λόγω της αποχώρησης των παικτών που υπερέβησαν το ηλικιακό όριο, δεν θα γίνει αιτία να αλλάξει η ομάδα τον τρόπο παιχνιδιού της και τη γενικότερη φιλοσοφία της.

Κάτι το οποίο τόνισε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αντώνης Νικοπολίδης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

«Είναι η πρώτη μας συγκέντρωση στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την έναρξη των υποχρεώσεών μας στο προκριματικά του Euro, αλλά η δεύτερη με αυτή τη σύνθεση.

Θα προσπαθήσουμε στο διάστημα που μεσολαβεί, με τις προπονήσεις και το φιλικό με τη Γεωργία, να ενσωματώσουμε τα καινούρια παιδιά και σε αυτό ευελπιστώ ότι θα συνεισφέρουν και οι παλιότεροι παίκτες μας.

Αν και ο χρόνος είναι λίγος, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο και να έχουμε μία πορεία ανάλογη και καλύτερη ακόμη από την προηγούμενη.

Θα στηριχτούμε σε γενικές γραμμές στην ίδια λογική και φιλοσοφία: επιθετικό ποδόσφαιρο και κατοχή της μπάλας με στόχο πάντοτε τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τις συνθήκες του αγώνα».